Žárovky F2

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
Robin
Smart ACE

Žárovky F2

Příspěvek od Robin »

Nemá někdo seznam žárovek venkovního osvětlení F2 po roce 2002?

Jde mi o všechny žárovky, tzn. hlavníma svěltama (H7) počínaje a osvětlením značky konče. Praskly mi teď obě zadní brzdový žárovky (postupně) a přestalo mě bavit to furt měnit. Vzhledem k legračním cenám LEDkovejch to povyměňuju všechno, akorát se mi to nechce rozdělávat, pokud to někdo ví. Díky
2012 Fortwo / benzin
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Robin
Smart ACE

Příspěvek od Robin »

přesně, díky
2012 Fortwo / benzin
Robin
Smart ACE

Příspěvek od Robin »

ještě upřesnění - přední blinkry sou skutečně čirý? myslim žárovky. v tabulce maj psaný čirý, ale zdá se mi, že čirý je to sklo, tzn. žárovka by musela bejt oranžová. měnil to někdy někdo?
2012 Fortwo / benzin
Robin
Smart ACE

Příspěvek od Robin »

tak sem zase o něco chytřejší, pokud stejně jako já ste nevěděli, co znamený Y v označení žárovky PY21W, tak je to Yellow :). Takže dotaz beru zpět..
2012 Fortwo / benzin
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

A je to 8)
Obrázek Obrázek
Robin
Smart ACE

Příspěvek od Robin »

mno a poslední zkušenost, sice sem to tak trochu tušil, nicméně pokud to nikdo z vás nezkoušel..

poňáč mě neskutečně vadí rejpat do auta pokud do něj rejpat musim, k čemuž patří i výměna prasklejch žárovek, tak sem došel k logickýmu závěru, že až budu měnit svoje prasklý (obě - nechápu) brzdový žárovky, že tam rovnou do zadních světel nandám všude LEDkový. I stalo se. Brzdový / poziční v pohodě, blinkr ale bliká rychle, jako by byla prasklá žárovka. Tak nějak sem si naivně myslel, že už se v dnešní době nedobíjí kondenzátor přes odpor žárovek, ale mýlil jsem se. takže pokud to budete chtít zkoušet, nedělejte to, zbytečeně se zaserete od špinavejch světel 2x.
2012 Fortwo / benzin
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

Mě napadlo nasázet LED akorát do třetího brzd. světla, protože do zadních skupinových světel mi LED ani nejdou. Bylo by tam potřeba nějakých spešl LED "žárovek" , protože klasické žárovky do lampy vstupují ze spodu a svítí nahoru.
Obrázek Obrázek
Odpovědět