Servis Smartu??

Náhradní díly, servisy, kontakty ...
Odpovědět
Garrulus

Servis Smartu??

Příspěvek od Garrulus »

Ahojky, Chod?te n?kdo do servisu k Mercedesu? A kdy? tak, kolik plat?te pr?m?rn? za velkou nebo norm?ln? malou prohl?dku? Pt?m se proto, ?e bych cht?l naj?t n?koho, kdo V??N? DOB?E rozum? Smart?m - nejl?pe Roadsterovi. Samoz?ejm? by bylo nejlep??, kdyby byl z Kr?lovehradeck?ho kraje... :D
DYK77
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DYK77 »

No j? jsem na prvn? a druh? garan?n? prohl?dce platil cca 3500,-K? , ale m??u ??ct, ?e "vym?nili" akor?t olej, filtry a t?m to haslo.
Na prvn? prohl?dce na m? moc velkej dojem neud?lali. Olej asi nevym?nili, proto?e byl st?le stejn? tmav?, servisn? kn??ku nepotvrdili a tak jsem j? musel dodate?n? pos?lat do DCH. Technik byl chod?c? arogance a pomalu m? zjebal jak je mo?n?, ?e jsem v ?noru p?ijel na letn?ch gum?ch ( pro? ne bylo hezky a sucho ).
Druh? garance byla taky kapitola sama pro sebe. M?l jsem z?vadu, tak mi m?nili rozvodov? ?et?zek a rozv. kole?ka. Auto jsem tam p?ivezl v zim? zrovna kdy? bylo nasoleno. Musel jsem to tam nechat, ale ?e to tam bude st?t dva m?s?ce, to by m? ve snu nenapadlo. Olej vym?nili , byl ?ist?, ale brzdovou kapalinu, kter? se d?l? po dvou letech nechali. Brzdov? kotou?e tam za tu dobu zrezly, ?e je?t? dnes vid?m m?sta, kde k n?mu byly brzdov? desti?ky p?irezl?. Kdy? jsem platil je?t? m? upozornil, ?e auto umyli, ale m?m to pr? gr?tis. No auto bylo po??dn? rezav? a zasran?. Polili to akor?t vodou, tak?e byl v?ude sam? rampouch. Ruce jsem na tom na ja?e mohl nechat, abych to uvedl do p?vodn?ho stavu, proto?e to prasata nemohli um?t hned jak jsem to p?istavil, kdy? v?d?li, ?e na to budou 2 m?s?ce sr?t. To nebylo ale v?echno.
Od posledn?ho p?ed?n? jsem na syti? sly?el velk? hluk motoru. Psal jsem do DCH co to m??e b?t a odpov?? ??dn?. Za?al jsem b?dat a u motoru jsem na?el nep?ipojenou jakou si vzduchovou hadici ( http://smart.wz.cz/viewtopic.php?t=42 ), tak jsem j? p?ipojil a byl klid. Psal jsem do DCH co to bylo a jestli nemohlo doj?t k n?jak?mu po?kozen? motoru a odpov?? ??dn?. Hlavou se mi honolo po??d dokola "serou m?, serou m?, serou m?"!!!
Na jaro m?m koupen? filtry, koup?m olej, brzdovou kapalinu a fridex a jedu ke k?mo?ovi do servisu, kde si d?m auto na zved?k a ud?l?m si v?echno s?m a v klidu si prohl?dnu i spodek. Pole m? ka?lat na n? do doby dokud si s?m u? neporad?m. Tady na foru se mi trochu roz??rily obzory, tak?e tu??m, ?e Autorizovan? servis dlouho pot?ebovat nebudu, a kdy? u?, tak jedu do N?mec, na hranice to m?m asi 10Km.
Obrázek Obrázek
Smart Roadster 45KW [2004]
Jirka P
Smart ACE

Příspěvek od Jirka P »

No, j? m?l druhou garan?ku za sedm. Olej jsem m?l sv?j, ale zaplatil jsem je?t? za sv??ky a st?ra?e (to jsem m?l infarkt p?? jsem tam den p?ed t?m dal nov?). Jinak nechci hanit servis v Mercedesu, ale jedno oprav? a p?i tom dok??? zmastit n?co jin?ho. Takhle mi jednou tekl olej mezi motorem a p?evodovkou. Na poprv? ho umyli, na podruh? rozebrali, slo?ilil, ??m? mi sice olej p?estal t?ct tam co tekl, za to mi za?al vyt?kat u klapky od elektroniky plynu. Inu st?elci. Tak mi na Smartovi mak? kamar?d a do DCHC jezd?m jen v kraji nouze. Loni jsem na garan?ce nebyl, p?? jsem moc nejezdil, ale letos si zajedu pro raz?tko, nejlep?? je, kdy? to auto jen prohl?dnou a ?eknou mi co je t?eba. A to bych cht?l m?t E classe :lol: , tuhle jsem za?il, jak tam n?jakej n?mec ?val jak parn? varhany, ?e jak je mo?n?, ?e dal pot?et? auto k nim do servisu a nejsou ?tonc opakovanou z?vadu odstranit.
Odpovědět