Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jak jste dojeli? barboba nám zmizela už po nájezdu na dálnici
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Gibon píše:Ale já vím. Protože jste se na mě vysrali.
David0600 píše:tak kdo jede v sobotu na kruh? já jedu 100% pokud nebude pršet nebo pani rodit
tady jsem se veřejně ptal
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Modřna je nakonec trapna takže žádná fotka, ale za to mám namožený všechny svaly snad i víčka ze strachu a do ted prdim vodu
Jak jste dojeli? barboba nám zmizela už po nájezdu na dálnici
Ta to bylo snad na prosto jasny když jste jeli ML 350. Já pak s tý dalnice pak nakonec sjela (není dalniční známka) a vzala jsem stopare takže cestu jsem si užila podle svého
já mam pohmožděný zápěstí a na autě tolik much že to snad dolu půjde jenom šmirglem