Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
máte s nimi někdo zkušenosti? Podmínky zápůjčky jsou docela nekompromisní, ale zase 9 stovek na víkend... Přemýšlím o Smartu a chci ho nejdřív půjčit, aby přítelkyně věděla o čem to je, tak shánim info...
Těmhle šmejdům jsem se snažil dovolat nebo domailovat nejmíň čtvrt roku, protože jsem chtěl přesně to samý. Dovolal jsem se jen jednou, řekli:"Nemáme, zavolejte příští týden." a pak už nikdy nezvedli žádný telefon. Nakonec jsem si hóódně utahanýho Smarta půjčil na dovolený v zahraničí (a bylo rozhodnuto).
Ještě existují třeba tito: http://www.smartcentrum.cz/pronajem-vozu-smart , ale když jsem si ho chtěl tenkrát půjčit, tak jsem na ně na interfernetu nenarazil.
Ja si zde pujcoval pred 14 dny smarta pa-po a maximalni spokojenost. Pan pro me prijel ke globusu v cakovicich ( kam jsem dojel mhd ) a odvezl. Vse bez problemu za super cenu. Muzu jen doporucit. ( mozna lepsi zatelefonovat )