Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ElJakr určitě má možnost půjčit si někde auto a odvézt motor do Duchcova. Nebo by si ho určitě uměl vyzvednout i sám MataBrabusJ.
A co třeba Auto Rudná?
A proč to sem, já debil debilní, píšu, když už to tady je omletý tisíckrát? Už jen názvy témat: GO motoru Praha, Kde nechat udělat GO motoru? - DOPORUČENÍ, OPRAVNY - telefonní čísla & kontakty ...
díky vám za komentáře.
Smart je již opět pojízdný s "novým" motorem.
za spolupráce pana Rakouského a chlapců z BOXER AUTO byla provedena výměna motoru a zajíždím ho. Už máme za sebou 62 kilometry.
Šel jsem touhle cestou. Vzhledem k okolnostem.
Smart kleknul na Kbelské, Forestera (SUBARU) servisuji v Malešické. Tam jsem Smarta odtáhnul, do servisu, který znám. Tam kluci motor vyndali, aby se zjistilo co s nim je. Pak jsem se dostal na p. Rakouského a motor s nim vyměnil. Dovezl ho do BOXER AUTO k montáži do auta...