Koupim Smártíka v top stavu bez investic
Koupim Smártíka v top stavu bez investic
Ahoj. Rad bych koupil Smártíka nejlépe cdi cabrio nebo i s pevnou panoramatickou střechou a s klimatizací. Nebráním se ani benzínu po go motoru, ale radeji tu naftu. Můj rozpočet je max 60tis. Podmínkou absolutně bez rzy, udržovaný od pečlivěho majitele bez brzkých budoucích investic. Na roku vyroby nezáleží, jen stav. Pokud nebudete mít zrovna nikdo nic na prodej budu rád i za nějaký tip v podobě linku na inzerát. Smártík se mi moc líbí a rád bych byl jeden z Vás. Jen dobře koupit. Díky
Re: Koupim Smártíka v top stavu bez investic
Takového bych chtěl taky!!
450 City Coupé MC01 - havarováno, zrušeno
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
454 ForFour Brabus - prodáno
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
Samozřejmě bez '' brzkých '' investic. Nechci koupit auto za 60 a hned do něj vrazet další peníze, to je snad pochopitelné 
Obavam se ze absolutne bez rzy (viditelne na karoserii zrejme myslis) budes muset pripsat jednu nulu za tech 60 tis. a koupit si novyho SmartiehoMaseeer píše:Ahoj. Rad bych koupil Smártíka nejlépe cdi cabrio nebo i s pevnou panoramatickou střechou a s klimatizací. Nebráním se ani benzínu po go motoru, ale radeji tu naftu. Můj rozpočet je max 60tis. Podmínkou absolutně bez rzy, udržovaný od pečlivěho majitele bez brzkých budoucích investic. Na roku vyroby nezáleží, jen stav. Pokud nebudete mít zrovna nikdo nic na prodej budu rád i za nějaký tip v podobě linku na inzerát. Smártík se mi moc líbí a rád bych byl jeden z Vás. Jen dobře koupit. Díky
Anebo dostanes mladsi rocnik 451 jakozto srot po havarce
Nevim, ale podle mojeho nazoru mas moc prisne pozadavky vzhledem ke stari "buraku" 450, delaly se tusim jen do 2004(?), Cabria az do 2007(?) a na 9-12 letym Smartiem najdes rez temer uplne na kazdem, malo kdo to ve meste garazuje a opecovava, aby to pak za 60 tis. nekomu prodal, mozna nepojizdny pred GO motoru, chybou prevodovky, apod:).
Cize na bez rzi si asi trochu prisetri a budes hledat jehlu v kupce sena a dlouho:).
Navic CDi jsou dost v kurzu prave kvuli dost levnemu provozu, benziny jsou ale o dost sviznejsi a taky moc nebasti:).
Budu mit nekdy v lete na prodej pekne (zenino) Cabrio 0,7 / 2003 stribro/tmavsi seda metaliza, ale benzin 0,7l obsah, nechame si jen jednoho Smartieho:).
Naposledy upravil(a) mugwai59 dne ned 01 kvě 2016, 23:20, celkem upraveno 1 x.
Smart ForTwo Cabrio Pulse 2003 / 0.7 l / 45kW / 21.1.2015 - 107100 km - 5,3l/100km / NAT_
Smart ForTwo Cabrio Passion 2001 / 0.8 l / 30kW / 26.4.2016 - 106400 km - 4,4l/100km / DIESEL_

Smart ForTwo Cabrio Passion 2001 / 0.8 l / 30kW / 26.4.2016 - 106400 km - 4,4l/100km / DIESEL_

Hehehe, predbeh si me nez jsem se vykecal, ale strucny a vystiznyJBC píše:Takového bych chtěl taky!!
Smart ForTwo Cabrio Pulse 2003 / 0.7 l / 45kW / 21.1.2015 - 107100 km - 5,3l/100km / NAT_

Benzín by mi taky určitě nevadil. Bohužel mi tenhle týden doslouzilo moje 20 let staré clio 1.9D. Těsnění pod hlavou a vzhledem k tomu že už má korozi podvozku nevyplatí se do něj investovat, proto budu potřebovat auto co nejdříve a nejlépe bez koroze aby případná dražší oprava měla pak smysl. Kouknul bych se i po jiné značce, ale nic s automatem (kvuly přítelkyni) a slušnou spotřebou kromě smarta není. Všechno to jsou většinou 1.4 benzín. A pak smártík jo cool
a bral bych to i jako svého koníčka. 
Já bych řekl, že na tridionu zas tak moc rez není. A pokud je, tak není vidět, takže Smart bude vypadat zachovale i za dalších 15 let (mám trochu koroze schované pod zadním nárazníkem, pár centimetrů za předními světly, trošku jsem našel po odlepení předního okna). Jediný, co vypadá trošku víc rezatý je rám motoru a ten buď neprorezne, nebo se jednoduše vymění.
Takže pokud člověk nerozláme nebo neodře plasty, tak Smartie bude furt jak novej!
Takže pokud člověk nerozláme nebo neodře plasty, tak Smartie bude furt jak novej!
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
To je pravda, jsem taky mluvil o tridionu a drobnych puchyrkach okolo kritickych spoju vzadu a u lemu, vepredu kolem steracu v miste bodovani silnych casti plechu:).
Ale urcite nas to auticko vsecky prezije, nic co by se muselo davat ihned k vyvareni a s.at do toho lowe, za dalsich deset let do karoserie(?) .. mozna
) .
U svojeho se kazdopadne chystam na dutiny, pojistit to ML-kem proti kondenzaci vody uvnitr profilu co nejdriv:).
Njn, je to sice mazlikten 0,7 benzi, ukazkovy kousek i bezproblemova kubatura, pac jsem chtel pro zenu ten nejlepsi k popojizdeni a ji se libila prave verze Cabrio:).
Jenze to budu mit hotove k prihalseni az tak za mesic, driv urcite ne:).
Jen pro ilustraci je to presne toto provedeni kombinace barev, i takto pekne pohledove vypada, vsecko je na nem ok, strecha chodi bezchybne :
(kola mam jiny - klasicky original litaky - 6 paprsek):)

Ale urcite nas to auticko vsecky prezije, nic co by se muselo davat ihned k vyvareni a s.at do toho lowe, za dalsich deset let do karoserie(?) .. mozna
U svojeho se kazdopadne chystam na dutiny, pojistit to ML-kem proti kondenzaci vody uvnitr profilu co nejdriv:).
Njn, je to sice mazlikten 0,7 benzi, ukazkovy kousek i bezproblemova kubatura, pac jsem chtel pro zenu ten nejlepsi k popojizdeni a ji se libila prave verze Cabrio:).
Jenze to budu mit hotove k prihalseni az tak za mesic, driv urcite ne:).
Jen pro ilustraci je to presne toto provedeni kombinace barev, i takto pekne pohledove vypada, vsecko je na nem ok, strecha chodi bezchybne :
(kola mam jiny - klasicky original litaky - 6 paprsek):)

Pěkná kombinace barev. A kolik si tak vemte benzín po městě? O dieselu jsem se docetl ze je to tak do čtyřech litrů a u benzínu někdo psal dokonce až sedm, což už se mi zdá celkem dost na tak malé auto s malým moturkem.
- Winterwolf
- Site Admin
Malé auto , malý motůrek,ale nejvíc záleží jak máš těžkou pravačku
Dokážu s Cvrčkem jezdit kolem 6,ale i za 8l/100km. Pod 5,5l jsem se ještě nedostal
Dokážu s Cvrčkem jezdit kolem 6,ale i za 8l/100km. Pod 5,5l jsem se ještě nedostal
Lukáš
Diky, to jsem potřeboval vědět.
Ony "chlastaly" uz 600 Fiaty, taky maly auto, maly moturek, ale do 6l si taky vzaly, i vic kdyz jsi na to slapal:).
Nezapominej, ze to svadi k jizde, je to maly turbicko a kdyz se otevre turbo a zacne tlacit vzdyuch do sani (vlivem tezke nohy) tak chlasta uplne vsecko, vcetne dieselu:).
Tem "do 4l/100km" u CDi osobne neverim ani za mak, mluvil jsem s vice Smartisty a je to nekde kolem 4,5l/100km, uvidim co ted novy kousek s mensim najezdem km:).
Ale moc sanci tomu nedavam, ze na to budu dupat po meste a jezdit za 3,5, tomu proste odmitam verit, pro me kecy Tety Bety
) ..
Nezapominej, ze to svadi k jizde, je to maly turbicko a kdyz se otevre turbo a zacne tlacit vzdyuch do sani (vlivem tezke nohy) tak chlasta uplne vsecko, vcetne dieselu:).
Tem "do 4l/100km" u CDi osobne neverim ani za mak, mluvil jsem s vice Smartisty a je to nekde kolem 4,5l/100km, uvidim co ted novy kousek s mensim najezdem km:).
Ale moc sanci tomu nedavam, ze na to budu dupat po meste a jezdit za 3,5, tomu proste odmitam verit, pro me kecy Tety Bety

Protože není nad ten pocit, že na semaforu ujedeš Hiundaiovi o padesát metrů. Nebo když ve Fortůčku "přilítneš" pod Paceřák 140 a na vrcholu máš 135 .... A je mi jedno, kolik benzínu to vezme.
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
450 ForTwo Coupé FL
452 Roadster
52A Crossblade
Michalak C7
- Winterwolf
- Site Admin
No zrovna ty rozjezdy stojí lidově řečeno za hovno.... Ale líbí se mi ta svižnost v provozu pokud ho člověk drží v otáčkách. Překvapivě mám v druhém autě 2,0 turbo benzín a tam spíš preferuji pružnost. Asi je to to tím že Espace váží jako 2,5 Smarta 
Lukáš
Já mám průměrnou spotřebu z cdi kolem komína něco málo přes pět litru ale už jsem jel taky "dálkovou" za 2.8l.. 
SMART fortwo MC01 0,8 CDI
Volvo S60R 2.5T AWD 255kw 500Nm +3"downpipe
Volvo S60R 2.5T AWD 255kw 500Nm +3"downpipe