Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vidim, ze se s nim da libovolne tocit po cele delce lyzin. to se kola nedaji prevazet v poloze dole, aby to navrchu nemelo zbytecne tak velky odpor vzduchu?
ps: ono se tu o tom nosici uz hodne debatilo, ale ne a ne to tu nikde najit
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
ono to hlavně níž dát ani nejde, protože na vložení toho dílu co na něm kola stojí je rozmezí asi 10cm kde je to rozšířeno dáš to tam a směrem dolu se to zasekne v nejnižší poloze a jenom to utáhnes imbusem.
na těch fotkách je to vidět
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Andrea Bokůvková píše:a je to nosic i na snowbordy??a kolik to stoji a kde se da sehnat??
je to na kola a lyže, ale s nějakým udělaným úchytem by se to tam dalo dát ale origoš to dělají až pro nový model.
Koupit se dá v DC stojí přes deset, já jsem to kupoval starší od jednoho kluka co smarta rostřelil dal jsem za to sedmičku a myslim Libor to sehnal asi za dvojku. Záleží kdo se toho chce zbavit
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
ale počítej s tím že to má odpor jako kráva, s tím novým je to nebe a dudy
upravit by to asi šlo, nevim teda jak by se to pak chovalo jestli to tam není nějak vyztužené, ale jak psal Druzeta pak potřebuješ světla a značku dát za ty kola
na ty horní packy co jsou pod tlumičem potřebuješ stranový klíč hodně tenký klasickej tam nedáš, pak se do nich šroubuje šroub na imbus, ty dva šrouby dole v nárazníku se šroubujou tím žlutým na fotce vlevo dole, tím samým se utahují držáky kol je dobrý že je nemusíš ani zamykat maximálně že by ti je šlohnul někdo kdo má ten samej držák.
ty držáčky kola(na kterých stojí) se dotahují rukou.
držák podélný je taky na imbus, ale na jiný než jsou ty horní packy.
Na té fotce chybí nejdůležitější díl ten který drží první kolo bez toho to tam nedáš (myslím kola)
A ještě jedna rada pokud tam něco chybí tak to nekupuj, já jsem tam neměl ty dvě horní packy s tím že prodávající mi dal slovo že v DC stojí dvě kila a dal mi slevu tak ve finále stály skoro dva litry
David0600 píše:na ty horní packy co jsou pod tlumičem potřebuješ stranový klíč hodně tenký klasickej tam nedáš, pak se do nich šroubuje šroub na imbus, ty dva šrouby dole v nárazníku se šroubujou tím žlutým na fotce vlevo dole, tím samým se utahují držáky kol je dobrý že je nemusíš ani zamykat maximálně že by ti je šlohnul někdo kdo má ten samej držák.
ty držáčky kola(na kterých stojí) se dotahují rukou.
držák podélný je taky na imbus, ale na jiný než jsou ty horní packy.
Na té fotce chybí nejdůležitější díl ten který drží první kolo bez toho to tam nedáš (myslím kola)
A ještě jedna rada pokud tam něco chybí tak to nekupuj, já jsem tam neměl ty dvě horní packy s tím že prodávající mi dal slovo že v DC stojí dvě kila a dal mi slevu tak ve finále stály skoro dva litry
hodne tenky znamena napr. co se driv daval jako naradi k jizdim kolum. ted uz sem si toho na obrazku dokonce i vsiml - jaky tam je. myslim, ze to nebude vetsi problem. otazka par minut. bal sem se, ze to bude horsi.
podle toho zlutehou soudim, ze i kdyz zakryju znacku, tak 3 kola (disky) bych na tom odvezt mohl. pripadne jiny naklad
SMART MC01 0,8 CDI Pure 2001, 30kw -> 42kw chip tuning, ALU SPINLINE 15" chrom, 175/55 + 195/50, 4pistkove brzdice wilwood, vrtane kotouce Zimmermann, sportovní podvozek, Vmax 161 km/h GPS, tažné zařízení
(* 1.12.2006 64770 km, 1.12.2007 109510 km 1.12.2008 158230 km, 1.12.2009 200000 km, 1.12.2010 238764 km, 1.12.2011 273910km, 1.12.2012 314844 km) http://www.smart-club.cz/test/viewtopic ... &start=279SCHVÁLENO !!!
přesně tím starým na kola jsem to dělal nic jiného tam nevlezlo. Jak bys tam ty disky vezl? má to nostnost jen 26kilo