a pre tych co nevedia aky je rozdiel medzi bratislavou a blavou odporucam nastudovat link nizsie...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Blava
No to je ono já osobně nechci k Vám, protože já mám opačné priority. Mě stačí pokoj za 300 i ze snídaní i tohle co se vybralo je podle mě drahý ..Ďuri píše:sa nehnevaj ak to tebe nevadi ako sa to riesi tak budis nekomentuj co si zasluzime a co nie ak to chceli robit mali to robit poriadne alebo sa na to vysratBarbora píše:protože si ho nezasloužíteRavenS. píše:Preco?furt nějaké připomínky a teď se divíš
nechápu proč si někde v tichosti si neřekly nelíbí se my tohle udělám si to tedy takhle ....
nechtěli by jste se nad sebou zamyslet a přestat furt remcat? Kazíte tím náladu jiným a chu něco tvořit organizovat.
a mimochodom mohla si niekolko krad prist na zras na slovensko a by si videla kde je nejaka uroven aj ked nie su vsedci spokojny davame dost dopredu vediet co a ako a kazdy sa moze vyjadrit
ja definitivne nepridem a to uz preto ze nas tam viditelne nechcete tak preco vam otravovat vzduch

ja mam auto skoro za 18000€ druhe tiez nebolo najlacnejsie nakolko mam dve ale nechcem sa s tym chvalitBarbora píše:do prdele dit mám auto jen za 300 papíru tak co si hrát na hogo fogo![]()
jiný srazy vypadají taky jinak ale lidi tam jezdi protože ty auta mají rádi a mají lidi ktrerý ty auta vlastní
třeba sraz Amerik mají tam dokonce vstupný spějí v autech nebo ve stanu a to jsou auta ta miliony tak na co si tu hrát ???