JVV 2013

srazy, propagace, financování
Odpovědět
marko583
Smart ACE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marko583 »

mega like *1*

a pre tych co nevedia aky je rozdiel medzi bratislavou a blavou odporucam nastudovat link nizsie...

http://sk.wikipedia.org/wiki/Blava
Smart Roadster Coupe 2003 - ano, je to tak, pokorili sme 230.000 km. povodny motor, prevodovka a dokonca aj aktuator... Akurat spojka sa odporucala do vecnych lovist pri 210.000 km a 10 rokoch prevadzky. A odisiel uz aj starter, ci alternator a preventivne je tam aj nove turbo.
Jaguar XJR 1996 - 203.000 km nova vydreva na ceste, daka lakovacka porobena, opat vyzera ako ozajstne auto
Mercedes Vito Marco Polo 2000 - milion kilometrov, ale to byvanie kde chces nicim nenahradis
Hyundai Atos 2004 - 92.000 km a s tym sa da ist furt plny a aj tak to nejde :-)))
Oltcit Club 1988 - rozobraty do srobika a vyvarena karoseria, nachystana na lakovanie...

Kto brzdi, prehrava...
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

Ďuri píše:
Barbora píše:
RavenS. píše:Preco?
protože si ho nezasloužíte :P furt nějaké připomínky a teď se divíš :? nechápu proč si někde v tichosti si neřekly nelíbí se my tohle udělám si to tedy takhle ....
nechtěli by jste se nad sebou zamyslet a přestat furt remcat? Kazíte tím náladu jiným a chu něco tvořit organizovat.
sa nehnevaj ak to tebe nevadi ako sa to riesi tak budis nekomentuj co si zasluzime a co nie ak to chceli robit mali to robit poriadne alebo sa na to vysrat
a mimochodom mohla si niekolko krad prist na zras na slovensko a by si videla kde je nejaka uroven aj ked nie su vsedci spokojny davame dost dopredu vediet co a ako a kazdy sa moze vyjadrit
ja definitivne nepridem a to uz preto ze nas tam viditelne nechcete tak preco vam otravovat vzduch
No to je ono já osobně nechci k Vám, protože já mám opačné priority. Mě stačí pokoj za 300 i ze snídaní i tohle co se vybralo je podle mě drahý .. :)
taky proto jsme nejela do Italie, do Belgie a letos nedáme ani to Švýcarsko i když mám možnost strávit tam dovolenou celý týden… Takže asi tak..
z finančních důvodů opravdu odmítám platit za pokoj víc jak 400kč když v tom pokoji strávím jen 3-5hod spánku a proto my nezáleží na tom jak vypadá, protože jsme tan jen jednu noc né týden…
Třeba letošní zimní dovolená v Rakousku (Zell am see) jsme měli i společné sociálny + k nám do patra chodila myš na chleba .. a co zbláznily jsme se? Ne! Mě se tam líbylo super lyžovačka, krásny počasí + zpomínky na Smart Time ..

Jinak k organizaci sice jsem se neangažovala, ale vím co s tím bylo za trápení .. letos se natrefilo na problém s jídlem že restaurace nemají kapacity, schopny kuchaře kteří by uvařily víc jak jedno jídlo pro nás pro všechny … Jak psal xLusas
a pak tady čteš takovej nevděk :cry:

Letošní priority byli aby se všichni najedli na jednom místě a ubytování taky bylo na jednom místě což se povedlo ale …..
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

do prdele dit mám auto jen za 300 papíru tak co si hrát na hogo fogo :cry:
jiný srazy vypadají taky jinak ale lidi tam jezdi protože ty auta mají rádi a mají lidi ktrerý ty auta vlastní
třeba sraz Amerik mají tam dokonce vstupný spějí v autech nebo ve stanu a to jsou auta ta miliony tak na co si tu hrát ???
RavenS.
Smart ACE

Příspěvek od RavenS. »

tak este na koniec male zhodnotenie.
mame len ine priority preto sa tohto zrazu nezucastnime
Smart Cabrio pure, 0,6 narodil sa 2001, kupeny 2006, momentalne 88000 km, cierno-oranzova
ObrázekObrázek
Smart Coupe passion, 0,6, 2001, strieborna, predany - Kosice :( ale do dobrych ruk :D
Smart Cabrio pulse, 0,6, 2001, cierno-modra, predany oproti na kopec :D
Druzeta
Site Admin

Příspěvek od Druzeta »

*okurka* Tak to nás bude víc, já taky na žádnej sraz nejedu. :lol:
kuher
Smart ACE

Příspěvek od kuher »

:cry: A já si koupil nový kola, že se tam dojedu aspoň na půlden mrknout a pochlubit. :shock: Chtělo by to tady založit nějaké "spamové vlákno" a tam by mohli lidičky "ventilovat" svoje city. Kdo by nechtěl, tak by to nečetl, pač by tam nebylo nic důležité. 8E
Fortwo 0,8 cdi 2002
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

Druzeta píše:*okurka* Tak to nás bude víc, já taky na žádnej sraz nejedu. :lol:
ty musíš mám u tebe kolo :P
Jerome

Příspěvek od Jerome »

Ahoj Smartaci :)
tak definitivne nemohu prijet, moc jsem se tesil, ze Vas poznam a uvidim poradne kousky ;-) ale neni volno v praci :( tak snad priste...
Uzijte si to!
Zdravi Jerome
Ivojah

Příspěvek od Ivojah »

Smartclubáci, - o co vlastně v této diskusi jde? Vždy přece dá již tak dost práce nějaký sraz vůbec zorganizovat. Budeme jíst v restauraci určitě se tam najdou možnosti jak uspokojit s výběrem jídla i vegetariána, jistě budeme spát v čistém povlečení i pokoji. Levné, nejlevnější služby již vlastně nejsou, určitě ne tam kde to právě potřebujeme jiní zase chtějí hotelový luxus s x ***** a já jsem si myslel, že se sejdou příznivci klubu, přátelé, kteří se čas od času sejdou, pohovoří si mezi sebou, případně se mezi sebou seznámí prostě pohodové setkání členů klubu.
A určitě ti kteří se na srazu setkáme tuto atmosféru zažijeme a važme si ji a těm kteří ji organizují velký dík! Zahlaďme stopy nesmyslného soutěžení mezi českým a slovenským klubem to nehodnome – cíl akce přece má jiný význam a záměr. A to v docílení příjemného setkání lidí, kteří disponují auty Smart ale i těch přátel klubu, kteří z důvodu vícemístných potřeb v automobilu přijedou i s jinou značkou. Na setkání se těším. Ostatní věci hoďme za hlavu, a kdo může tak přijeďme a je nás co nejvíce. Jednou v Česku jednou na Slovensku. Též Jurko by neměl chybět. Tak se setkat s 60 - 100 účastníků srazu to by byla bomba?! :D :D :D Organizátorům akce patří zaslouženě již teď *1*
Naposledy upravil(a) Ivojah dne čtv 28 bře 2013, 19:11, celkem upraveno 1 x.
Smart40kW MCO1, je to atypické, pohledné a sympatické auto včetně jeho výkonu.
Markéta
Smart ACE

Příspěvek od Markéta »

Ahojky !

Už jsem tu nebyla strašně dlouho. Přišel mi mail s upozorněním na sraz, tak se na něj jdu mrknout, hurá, těším se, že po té hnusné, kruté a nejhorší zimě v mém životě konečně něco pozitivního.
Bohužel...nepojedeme. Hlavním důvodem je pracovní vytíženost, na tento víkend je Jarek v práci oba dny a prostě dva dny volna nedostane :cry:

A celkem jsem překvapená, co se to tu děje? Proč se hádáte o takové debiloviny, jestli je infrastruktura turismu v ČR lepší nebo horší než v SR? A proč taky proboha stále řešíte, jestli jsou lepší srazy pořádané čechy nebo slováky? Asi jsem to moc nepobrala. Peníze jsou samozřejmě hlavní a rozhodující důvod, podle čeho se vybírá ubytko, jídlo, program. Chápu to. Ale proč nemůžou někteří stále pochopit, že konstruktivní připomínka není důvod pro válku, to nevím.

Btw - Marko, děkuji za odkaz, konečně vím, co je to Blava.

My osobně jsme byli vždycky na všech srazech spokojeni, šlo nám o atmosféru a o lidi. Je mi smutno, co se tu děje. :cry:
7. 8. 2009 Smart Fortwo 0,8 30 kw cdi 2000 Jednohubka
23. 12. 2015 Smart Forfour 1,3 2004 Gumídek

Jsou chvíle, kdy ti vůbec nepomůže, že umíš napsat slovo MYSLIVEC.
ufo

Příspěvek od ufo »

Zdravim,
je možné upřesnit místo srazu v sobotu v 10,00 hod. - kde.
Moravský kras je široký pojem. To aby jsme vás našli a sešli se na stejném místě! :)
Divoká vosa = For4 1,3 PULSE zlato-černý
Duri

Příspěvek od Duri »

Barbora píše:do prdele dit mám auto jen za 300 papíru tak co si hrát na hogo fogo :cry:
jiný srazy vypadají taky jinak ale lidi tam jezdi protože ty auta mají rádi a mají lidi ktrerý ty auta vlastní
třeba sraz Amerik mají tam dokonce vstupný spějí v autech nebo ve stanu a to jsou auta ta miliony tak na co si tu hrát ???
ja mam auto skoro za 18000€ druhe tiez nebolo najlacnejsie nakolko mam dve ale nechcem sa s tym chvalit
neviem ci si bola na zraze amerik ja hej aj na jeep zraze hoteli, prenajate letiska, kapeli a cely den program so sprintami driftovanim atd.
pre mna je zraz nieco co povazujem za oddich, pokec s fajn ludmi ale nepojdem 300 km do ubytovne to si zase potrpim
vi v cechach to berete tak dojdete a neviete sa o nicom inom bavit len o tom ako si kto vylepsil auto kto ma aku spotrebu atd, nas auta spajaju sme partija ludi ktoy si volaju navstevuju sa chodia na chaty a hlavne sa zabavaju.
a inak ja nemam pocit je zrazi na slovensku su drahe
ceske zrazi boli super ked ich organizoval dik ...
toyota celica t2O
smart fortwo cabrio cdi sky blue
smart fortwo 2011 passion
Barbora
Smart ACE

Příspěvek od Barbora »

hej nech mě bej jak psal Marko diskuze tak my nech muj názor!!! a je to...
Dana

Příspěvek od Dana »

Taky bysme přivítali upřesnit místo srazu v sobotu v 10,00 hod. - kde přesně.
Dana
ufo

Příspěvek od ufo »

*;-) *1*
taky Dana :)
Divoká vosa = For4 1,3 PULSE zlato-černý
Odpovědět