Vítejte na stránkach Smart autoclubu. Sem můžete vkládat své poznatky týkající se vozů Smart a tak se o ně podělit s ostatními. Máte-li potíže s přihlášením pište na postmaster(z)smart-club.cz
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
nene to mě nějak neláká, ale ve čtvrtek jdu do autoškoly
nemám rád tdičkáře, protože moje tédéíčko 5l při 200km/h nežere a stejně benzín je benzín i když někdy tu naftu mám rád přece jenom čtyř litrovej benzín má víc chutě než dvoulitrovej commonrail
Druzeta píše:O nic jsi nepřišla, jak je pěkně tak tam je hrozně lidí a ten správce to tam rychtoval že můžou na vodu dva skútry tak jsme mu řekli že teda dva vepředu a dva vzadu, tak že teda jo, odešel a najednou tam jezdilo asi sedm skútrů ale pak přišel a to tam byly jenom tři skútry ve předu a hrozně vyváděl.
Lyže, kruh a podobný atrakce taky nic moc, sice jako že se jet může ale že na vodě bude jenom jeden skútr, ale to zase ostatní lidi koukaj jak vrazi když tam přijeli jezdit a ne čumět na někoho jak tam jezdí.
Jak jsme tam byli jak bylo to blbý počasí tak to bylo super, mohli jsme si tam dělat co jsme chtěli, nebo v týdnu to tam docela jde, ale na víkendy když je pěkně tak se tam cpe hrozně lidí.