Tak jsem se Vás chtěl zeptat, zda byste někdo měl zájem účastnit se příští rok takového pokusu, který bych organizoval společně s víkendovým pobytem někde na hezkém místě u vody se zajímavým doprovodným programem?
Myslím, že smartíci naši, jsou úžasnou možností mít nový český rekord a přitom se hezky společně pobavit.
Jak již píšete, zájem tu je. Podotýkám, že by se jednalo o pouze český rekord, né světový!!! Termín bude květen, červen 2010. Musím vyběhat případné povolení na nějaké pěkné místo (hradčanské náměstí, Karlštejn, apod..)
Dále je pak otázka, zda se jenom sjedeme, utvoříme rekord a pojedeme. Nebo se sjedem na celý víkend společně s programem jako (nejhezčí autíčko, burza všehochu na Smarta, spanilá jízda, večení grilované prasátko, sud pivka, tombola atd. atd.)
Já bych byl pro druhou, delší variantu
Ovšem už nyní děkuju všem za různé reakce a podněty....
O5 doplňuji :diskuse se rozrostla až do zbytečných úvah a rozměrů pro tuto chvíli. Zpětnou vazbu jsem od vás všech dostal. Tudíž srazík s pomocí některých z vás se pokusím v daném termínu zorganizovat. Tak v únoru se ozvu poět a kdo bude chtít přijet, zaregistruje si i své "startovní" číslo. Program připravím též, nicméně nikdy se nezavděčím každému, což je jasné, ale ti, kdož přijedou, budou vítáni.
Prozatím končím s příspěvky a jdu se vrhnout do práce a doufám, že se napokusu o rekord, který mám již dopředu ohlášen, nás bude co nejvíc.
Zatím díky za vše ve fóru a kdo by uměl s čímkoli pomoci, písněte maila, zde v diskusi se obtížně hledají případní pomocníci... Tomáš
Mějte se fain a přemýšlejte o tom, Tomáš